Δες SAT

+ Υψηλά στελέχη του ισπανικού ομίλου των μίντια Prisa συναντήθηκαν την Τετάρτη για να εξετάσουν ενδεχόμενη προσφορά για την εταιρεία συνδρομητικής τηλεόρασης Sogecable, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές. H εταιρεία Prisa, εκδότης της μεγάλης εφημερίδας «El Pais», έχει ήδη το 24,5% της Sogecable.

+ Μία 3G υπηρεσία τηλεόρασης κινητής τηλεφωνίας λανσάρουν οι BSkyB και Vodafone. Θα περιλαμβάνει τα κανάλια Sky News, Sky Sports News και ψυχαγωγικά κανάλια όπως τα Living TV, Bravo και MTV. Η Vodafone ελπίζει να αυξήσει τη βάση των 3G κατά 250.000 μέχρι το τέλος του χρόνου.

+ Ταυτόχρονα η BSkyB εισέρχεται στην αγορά των τηλεπικοινωνιών. Mε την αγορά της Easynet, με μια συμφωνία αξίας άνω των 210 εκατομμυρίων λιρών (371 εκατομμύρια δολάρια), η BSkyB θα έχει την ευκαιρία να παρέχει τηλεφωνικές και Ίντερνετ υπηρεσίες, καθώς επίσης τις κύριες τηλεοπτικές υπηρεσίες της.

+ H Μπουντεσλίγκα ελπίζει να λάβει πολύ περισσότερα χρήματα από την πώληση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων για τις επόμενες σεζόν -σε σχέση με τα 300 εκατομμύρια ευρώ που έλαβε αυτόν τον χρόνο- έπειτα από τις 35 αιτήσεις που έλαβε για συμμετοχή στη δημοπρασία.


Σχολιάστε εδώ