Κεντρική σελίδα | Προηγούμενα Φύλλα | Επικοινωνία

Ημ. Φύλλου: 12/02/2017

ΘΕΜΑΤΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΥΡΩΠΗ - ΚΟΣΜΟΣ
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΑΜΥΝΑ - ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ
ΚΥΠΡΟΣ
Δες
Ο γιατρός σας
ΣΤΗΛΕΣ
ΘΑΡΡΑΛΕΑ
ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ
ΖΙΖΑΝΙΟ
ΥΠ. ΕΞΩ(ΦΡΕΝ)ΙΚΩΝ
ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ... ΑΛΛΑ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ


ΘΡΑΚΙΩΤΙΚΑ

Σε ρυθμούς δημοψηφίσματος βρίσκεται η γειτονική Τουρκία, για να μπορεί ο Ερντογάν να είναι ο… Σουλτάνος και με τη βούλα. Ο φόβος φυλάει τα έρμα, φυσικά, αλλά -για καλό και για κακό- έχει ξεκινήσει η προπαγάνδα υπέρ του «Ναι», για να μην υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις (οι άνθρωποι δεν ξέρουν, ακόμα, ότι ένα «Ναι» τελικά μπορεί να είναι «Όχι» και το… αντίθετο).

Διαβάστε περισσότερα...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μίνι μετρό το τραμ προς το Πέραμα!
Μίνι μετρό θα είναι το τραμ που θα συνδέει τον Πειραιά με το Πέραμα! Ήδη οι πρώτες συμβάσεις για τις μελέτες έχουν υπογραφεί και προβλέπεται η ολοκλήρωση του έργου σε δύο φάσεις. Η πρώτη θα αφορά τη σύνδεση του Πειραιά με το Κερατσίνι, στο ύψος της Ιχθυόσκαλας, και η δεύτερη από την Ιχθυόσκαλα μέχρι την αποβάθρα των φέρι στο Πέραμα. Η πρώτη γραμμή, που θα συνδέει το λιμάνι του Πειραιά με την Ιχθυόσκαλα από το ύψος του Αγίου Διονυσίου μέχρι το τέρμα της, θα είναι υπόγεια.
ΘΑΡΡΑΛΕΑ
του ΜΑΚΗ ΚΟΥΡΗ
Αν όλοι βάζετε τη χώρα πάνω από την καρέκλα, πείτε επιτέλους όλοι μαζί ένα ΟΧΙ

Ζούμε επτά χρόνια τώρα ένα θέατρο του παραλόγου... Με την παράσταση να μη λέει να τελειώσει. Παρότι ο πρωταγωνιστής –εμείς– έχει εξαντληθεί, έχει φθάσει λίγο πριν από το «τετέλεσται»... Γιατί οι δύο «συγγραφείς» του έργου τσακώνονται μεταξύ τους για το ποιο θα είναι το τέλος. Ο καθένας θέλει να πέσει η αυλαία με αυτό που εξυπηρετεί το... όραμά του! Κάπως έτσι ανεβαίνει τον Γολγοθά της η Ελλάδα, με αποκλειστική ευθύνη όλων των κυβερνώντων, εκείνων που της έβαλαν το ακάνθινο στεφάνι αλλά και των σημερινών, που συνεχίζουν στην ίδια ρότα, έχοντας όμως λιγότερες ευθύνες από τη στιγμή που το έγκλημα είχε συ­ντελεστεί...

Περισσότερα...


ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ
του ΜΑΚΗ ΚΟΥΡΗ

Καλή σας μέρα,

Επιτέλους, κάποια στιγμή θα πρέπει να χωνέψουν οι βουλευτές και κυρίως οι υπουργοί ότι οι νόμοι δεν μπορεί να ισχύουν μόνο για τους ανώνυμους πολίτες και όχι για την αφεντιά τους. Και για τους αρχηγούς και γενικά για όλους τους πολιτικούς. Θα πρέπει, μάλιστα, κάθε απόφασή τους και κάθε πράξη τους να περνάει από την τρύπα της βελόνας. Με τρεις λέξεις, Όλα στο φως.

Περισσότερα...