Πατρινά και… άλλα

Το ζήτημα είναι ποιον ρόλο θα παίξει από δω και πέρα ο Ανδρέας Λοβέρδος. Ο οποίος ως γνωστόν συνδέεται με παλιά φιλία με τον εκδότη της εφημερίδας «Ημέρα». Μια ισχυρή τοπική εφημερίδα η οποία στηρίζει ιστορικά τον κέντρο-αριστερό χώρο, και είχε δείξει τις προθέσεις της ακόμα και κατά την προεκλογική περίοδο. Μάλιστα η στήριξη της εφημερίδας στον Βενιζέλο είχε σφόδρα ενοχλήσει πολλά ιστορικά στελέχη.

Οι ίδιες πηγές ισχυρίζονται ότι κορυφαία στελέχη της εν λόγω εφημερίδας έχουν ήδη πραγματοποιήσει συναντήσεις με τον υποψήφιο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ. Και λέγεται ότι έχει συναφθεί συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Κουμπάρος; Μα ο Ανδρέας Λοβέρδος!

Και στη Νέα Δημοκρατία τι γίνεται; Καλά πληροφορημένες πηγές κάνουν λόγο ότι στη Ρηγίλλης εξυφαίνονται σενάρια σχετικά με την ανάδειξη νέου υποψηφίου δημάρχου.

Οι ίδιοι κύκλοι υποστηρίζουν ότι έχουν γίνει επαφές με νέο πολιτικό, ο οποίος θεωρείται από τους πιο σημαντικούς επιστήμονες στον τομέα του. Μάλιστα λέγεται ότι ο ίδιος έχει αρχικά διατυπώσει κάποιες ενστάσεις, αλλά ως φαίνεται τελικά θα ενδώσει!

Το ζητούμενο, πάντως, είναι ποια στάση θα κρατήσει ο Ευάγγελος Φλωράτος. Γιατί μέχρι σήμερα δεν έχουν διαφανεί οι προθέσεις του. Φυσικά ο πρώην δήμαρχος -όπως τουλάχιστον έχει εκμυστηρευτεί σε στενούς του συνεργάτες- δεν έχει πρόθεση να συνεχίσει. Αλλά δεν φαίνεται και διατεθειμένος να εγκαταλείψει την προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από 10 χρόνια περίπου.


Σχολιάστε εδώ